ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Julia & Roem

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Animal'z Kronologisk rækkefølge Luftens farve »
 

Julia og Roem.jpg

Jorden i oprør 2
Forfatter: Enki Bilal
Tegner: Enki Bilal
Oversætter: Ole Steen Hansen
Originaltitel: Julia & Roem
Originaludgave: 2011: Casterman

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Shakespears Romeo og Juliet har været lavet i mange forklædninger, men her er det Bilal som leger med verdens mest kendte romantiske drama, men kan man ændre en drejebog når udfaldet er givet?

Kan et økodrama samtidig været et romatisk drama? Hvordan ville Rome & Juliet fungere i en fremtid hvor alt er på hovedet? Bilal har givet sit besyv med på dette spørgsmål.

Fra albummets forord

Raserianfaldet er tilnavnet til de brutale og altomfattende klimaforandringer, som har ramt Jorden. Kloden er totalt omvæltet, hærget og hjemsøgt af naturkatastrofer uden fortilfælde. På få uger har Jorden mistet enhver form for sammenhæng. Naturen har spyttet sit raseri ud.

Mere end nogen sinde er overlevelse en individuel sag. Søgning efter drikkevand er blevet den vigtigste beskæftigelse, og enhver tænker kun på sig selv. Kun enkelte Eldoradoer, hvor alle overlevelsesbetingelser er til stede, findes fortsat (usandsynlige geografiske lokaliteter, som er blevet skånet af begivenhederne). Her er menneskerne tilsyneladende i færd med at omorganisere sig.

Kommunikationsmulighederne er uregelmæssige, skibstransport er farlig, luftfart er en sjældenhed, og kun den faste landjord gør det muligt at nå frem til disse steder.

Historien begynder på Vejen...

Forsider

Anmeldelser