ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Kurt Dunder i Barokko

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Påbegyndt men aldrig afsluttet Kurt Dunder-historie, forsøgt afsat til Berlingske Tidende i 1987. Manuskript af Niels Roland (de første to sider) og tegninger af Frank Madsen. De 5 færdiggjorte sider er trykt i luksusudgaven De apokryfe skrifter.

Historien: Kurt Dunder er en lidt skrupelløs krigskorrespondent, der er i Barokko for at dække krigen mod oprørsbevægelsen. Som den eneste er han tilsyneladende i stand til at sende lydoptagelser og reportager hjem fra fronten, men de er optaget på hotellets badeværelse og altså ren fup. Berlingske Tidende afviste historien med den begrundelse, at det lå lidt for tæt på en kedelig oplevelse, de netop havde haft i virkeligheden.

Kurt Dunder i Barokko er den første påbegyndte historie med Kurt Dunder, men siderne blev først publiceret i 2008. De har været udstillet i Dansk Forfatterforenings lokaler i slutningen af 1980'erne.

Eksterne links