ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Min fjerne barndomsby

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Min fjerne barndomsby.jpg

 
Forfatter: Jiro Taniguchi
Tegner: Jiro Taniguchi
Oversætter: Mette Holm
Originaltitel: Harukana machi
Originaludgave: 1998
Format: 416 sider (?) sort-hvid 174 × 241 mm

Danske udgaver:

De første seks tegneseriesider er i farver.

Forlagets beskrivelse

"Min fjerne barndomsby" vandt i 2003 prisen for bedste ikke-fransksprogede tegneserie ved Europas største tegneseriefestival i den franske by Angoulême. I sit hjemland har Jiro Taniguchi høstet megen anerkendelse for sine værker, bl.a. Japans fineste seriepris, Osamu Tezuka Award, for "Bocchan no Jidai", der følger tilblivelsen af forfatteren Natsume Sosekis berømte roman "Bocchan" og tegner et billede af Japans moderniseringsproces i begyndelsen af det tyvende århundrede.

Forlagets resumé

En midaldrende mand er på vej hjem fra forretningsrejse. Tung i hovedet af tømmermænd tager han fejl af sit tog og ender pludselig i sin barndomsby, som han ikke har besøgt i mange år. Mens han venter på at komme tilbage med toget, besøger han sin mors grav, falder om foran den og vågner igen i sin fjortenårige krop, i en anden tid, men med alle sine erfaringer i behold. Han genoplever sin sorgfrie barndom, der brat endte, da faren forsvandt. Kan han ændre på det, eller må han endnu en gang opleve smerten ved at miste sin far? Og hvad med hans kone og to døtre?

Anmeldelser

Eksterne links