ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Pensionering? Når du bliver halvfems!

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Den store influenza Seriel rækkefølge
 
 

Flip og Flop 22u.jpg

Flip & Flop (anden serie) 22
Forfatter: Francisco Ibáñez
Tegner: Francisco Ibáñez

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Nationen er igen i dyb krise, og der er oprørsstemning i hele landet. Regeringen vil nemlig sætte pensionsalderen op. Forhandlingerne mellem arbejdsmarkedets parter bryder sammen, selv om de er begyndt i en venlig og behagelig atmosfære. Arbejdsgiverne, de løjsere, gennemtvinger en pensionsalder på halvfems år.

I den hemmelige tjeneste O.N.K.E.L. har professor Bakterius udviklet et middel, der påstås at imødegå alderens skavanker. Men noget er gået helt galt, og professorens forsøgspersoner får akut brug for overvågning. Igen er Sjeferen og frøken Sisse ikke i tvivl om, at det er en oplagt opgave for de to erfarne og habile agenter Flip og Flop.

Det går naturligvis ikke som forventet (eller også gør det), men det er ikke nødvendigvis de to kulrede agenters skyld.

Trivia

Der er en tastefejl i titlen på forsiden, så der står "Persionering" i stedet for "Pensionering". Forlaget opdagede fejlen efter prøvetryk. De sendte en rettelse til trykkeriet, men alligevel blev det den forkerte forside, der blev trykt!

Forsider