ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Peter og Perle 1

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Peter og Perle 1- De små dukker.jpg

Peter og Perle 1
Forfatter: Werner Wejp-Olsen
Tegner: Werner Wejp-Olsen
Format: 160 sider (?) Sort/hvid + 16 sider i farver 240 x 200 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

En dansk tegneserieklassiker for første gang i samlet udgave!

Nu udgiver Forlaget Eudor for første gang Peter og Perle som seks samlebind. Første bind, De små dukker, indeholder fem fortællinger. De følgende bind i serien udsendes hver sjette måned. Værket forventes afsluttet i foråret 2024. En dansk James Bond! Forlaget Eudor udgiver Werner Wejp-Olsens PETER OG PERLE i samlet udgave. I 1966 debuterede Werner Wejp-Olsen som tegneserieskaber med tegneserien Peter og Perle.

De følgende seks år kunne Jyllands-Postens læsere dagligt følge den lille, fiffige dreng og hans firpotede følgesvends oplevelser på avisens tegneseriesider.

Peter og Perle-tegneserien huskes stadig af mange for dens humor, action og mange James Bond-inspirerede handlingselementer. 1960’erne var en tid med forkærlighed for megalomaniske skurke, der planlagde at overtage verdensherredømmet fra deres baser i udslukte vulkaner og med alt det nyeste indenfor laserkanoner, undervandsbåde og smart elektronik.

Fra Peter og Perle-historien "De små dukker".