ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Skabelon:Månedens Artikel/2006

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

December 2006 Lefranc

Lefranc bagside.jpg

Lefranc af Jacques Martin er historien om reporteren Lefranc og hans oplevelser.

Både tegne- og fortællestil minder meget om Blake og Mortimer.

I Danmark er de første 10 album udgivet af Carlsen Comics.


November 2006 Yoko Tsuno

Yoko logo.jpg

Yoko Tsuno er heltinde i Roger Leloups serie af samme navn.

Yoko Tsuno er uddannet elektroingeniør i sit hjemland Japan og er bosat i Europa for at studere videre. Hun arbejder sammen med TV-folkene Pol Pitron og Vic Video i dagligdagen (Se Nærkontakt i jordens indre), men har en næse for mysterier, og er ikke til at stoppe, når først hun får færten af noget fordækt.
Universet i Yoko Tsuno er en stærk blanding af menneskelige skæbner og moderne teknik - og dækker alt fra Jordens indre til Universets uendelige dybder.


Oktober 2006 Blake og Mortimer

Blake et Mortimer.jpg

Serien foregår i England, hvor vi følger de to hovedpersoner, Professor Philip Mortimer (med det røde fuldskæg) og Kaptajn Francis Blake (med det lyse overskæg) på deres eventyr. Disse eventyr tager som oftest vores to helte verden rundt, i jagt efter fantastiske maskiner og sindssyge videnskabsmænd, for ikke at nævne deres ærkefjende, Olrik.


September 2006 Splint & Co.

Splint og Co.jpg

I forbindelse med Egmonts nyudgivelse af serien, er Splint & Co. månedens artikel.

Splint & Co. blev oprindeligt skabt i 1938 af Robert Velter, en fransk tegneserie tegner, til lanceringen af det franske tegneserie-blad Spirou. Splint selv var oprindeligt en piccolo i serien. Det ses stadig ses på hans røde dragt der altid har været et af hans stærkeste kendetegn og som han aldrig har skiftet ud. Splint har et egern ved navn Spip som kæledyr.