ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Skarabæens time

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Trojka 1.jpg

Trojka 1
Forfatter: Kim Leinel
Tegner: Søren Glosimodt Mosdal
Format: 144 sider (?) farver 224 × 304 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Domstolen har som straf for drab og ulovlig besiddelse af narkotika forvist politibetjenten Throndr til en isoleret fangekoloni i det nordlige område.

Da en apokalyptisk katastrofe rammer verden udenfor, er Throndr og fangerne alene og forladt midt i isvinteren. Med sin imponerende statur og brutale metoder bliver Throndr en del af trojkaen, en trio, der leder fængslets urolige mordere og tyve. Han deler ansvaret og ledernes privilegier med to andre: Den åndelige Jehuda, der fungerer som profet for Den Store Skarabæ; og den rationelle Perikles, trojkaens hjerne.

Krop, sind, ånd - tre dele, der udgør en helhed.

Men med en ukendt trussel udefra, der ikke lader sig gå på af den isnende kulde, og fangernes frygt, sult og desperation bag de usikre fængselsvægge, står trojkaen overfor sin ultimative prøvelse.

Og som det ofte er tilfældet, kommer den virkelig trussel måske indefra ...

Trojka er skrevet af Kim Leine ("Rød mand/Sort mand", "Profeterne i Evighedsfjorden, o.a.") og tegnet af Søren Mosdal ("Nastrand", "Metrozone", "Fimbulvinter" o.a.). "Skarabæens time" er første bind i en trilogi.

Anmeldelser