ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Storm over Cormoran

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Dødens torne Bernard Prince (kronologisk) nr. 15 Sprængfarligt bekendtskab »
« Dødens torne Bernard Prince (1. danske serie) nr. 15   »
«       »


 

Bernard Prince 15.jpg

Bernard Prince 15
Forfatter: Greg
Tegner: Dany
Originaltitel: Orage sur le Cormoran
Originaludgave: 1989: Le Lombard

Danske bladudgaver:

Danske albumudgaver:

Albummet indeholder 3 historier, der tidligere er udgivet i sort-hvid i magasinet Agent i 1992. Se de enkelte historier for detaljer.

Forlagets beskrivelse

Dette album er, som det forrige, tegnet af Dany, der afløste Hermann på serien. Der er 3 historier af forskellig længde i dette album, hhv. 27, 9 og 10 sider. Tidligere bragt i Agent nr. 2, 3 og 4 i sort-hvid. Dette album er dog i farver og inkl. en ny forside, tegnet af Hermann.

I den første historie skal vores tre helte afhente Cormoran 2, et supermoderne og tophemmeligt skib, men da de støder ind i Big Frankie Ruggiero, er gode råd dyre.

I historie nr. 2 er Bernard og Barney udlånt til den britiske efterretningstjeneste og sendt på en hemmelig mission med en last af guld, for at narre den skruppelløse desertør og smugler Phileas Khan, men ikke alt går efter planen...

Sidst, men ikke mindst, er Barney bogstaveligt talt på menuen. Han havner nemlig i kløerne på en flok kannibaler efter en tur med djævelens rejsebureau. Stakkels Barney, han ville bare udforske den lokale kultur!

Indhold

Forsider