ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Tatovøren og klitoris

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Tatovøren og klitoris.jpg

 
Forfatter: Rikke Villadsen
Tegner: Rikke Villadsen

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

I tre år med Statens Kunstfonds arbejdslegat i ryggen har Rikke Villadsen fordybet sig i drømmenes foruroligende og mærkværdige mørke. Det er blevet til "Tatovøren og klitoris", en grafisk roman på 180 sider, en feberhed, syg, morsom og kvalmende kraftudfoldelse med ekstremt mange påfund, der er side for side overrumpler læseren.

I tidens stigende interesse for at afmystificere kvindens køn og særligt klitoris' størrelse og form, bidrager Villadsen med at tegne og kredse om temaet: hun lader klitoris være intet mindre end det organ, der kan revolutionere verden.

"Tatovøren og klitoris" er en drømmebog, der hvirvler op i spørgsmål om skam, tvivl, seksualitet og identitet. En sanselig og symboltung rejse gennem kroppen og kulturen med blik på de begrænsende kønskonstruktioner og kompleksiteten ved at være menneske og kvinde. Et på en gang feministisk opråb og omfavnelse af dets paradoks.