ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Viper

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Viper
Viper.jpg
Virkeligt navn:

Madame Hydra aka Meriem Drew aka Leona Hiss aka Mrs. Smith (virkeligt navn kendes ikke)

Tilknytning:

Hydra, Hellfire Club, Fangs, Serpent Society, Serpent Squad

Evner:

Ældes meget langsomt, ekstremt atletisk og trænet skarpskytte. Ekspert i gifte.

Udgivelse
Dansk udgiver:

Egmont Serieforlaget


Viper er en international terrorist og eventyrer med forbindelser til en række af Marvel-universets skumle organisationer. Hun blev født i 1920'erne, men på grund af sine specielle evner ældes hun meget langsomt og ser derfor stadig ud som en ung kvinde.

Hendes hårfarve,påklædning og læbestift er normalt holdt i grønne nuancer.

Hun dukkede oprindeligt op som en del af terroristgruppen Hydra, under navnet Madame Hydra. I denne periode kæmpede hun mod Captain America, Nick Fury og S.H.I.E.L.D.. Specielt Steve Steranko skabte de første ikoniske billeder af hende.

Viper har siden kæmpet mod X-Men under deres besøg i Japan hos Mariko Yashida. Viper har siden sammen med Seraph reddet Wolverine fra at dø. På baggrund af den loyalitet som Wolverine måtte sværge overfor hende ved den lejlighed lykkedes det kortvarigt for Viper at blive gift med Wolverine. Ægteskabet var en del af en plan som skulle sikre hende herredømmet over ø-staten Madripoor.

De to er nu skilt, men Viper har svoret at dræbe Wolverine som hævn for begivenhederne omkring skilsmissen, som nær havde kostet hende livet.

I serien Exiles optræder Sue Richards i en alternativ verden som Madame Hydra, med Wolverine som sin partner.