ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Essential"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
(Siden blev oprettet: Fællestitel for en række udgivelser fra Marvel Comics som indeholder telefonbogs-tykke genoptryk af klassiske historier fra forlaget. Ud over hovedserier som [[Spider-Man]...)
 
m
 
Linie 1: Linie 1:
Fællestitel for en række udgivelser fra [[Marvel Comics]] som indeholder telefonbogs-tykke genoptryk af klassiske historier fra forlaget. Ud over hovedserier som [[Spider-Man]], [[Fantastic Four]] og [[X-Men]] har Marvel også optrykt mere obskure serier som [[Killraven]] og Marvel Horror der samler serier som [[Son of Satan]], [[Brother Voodoo]] og [[Satana The Devil's Daughter]].
+
Fællestitel for en række udgivelser fra [[Marvel Comics]], som indeholder telefonbogs-tykke genoptryk af klassiske historier fra forlaget. Ud over hovedserier som [[Spider-Man]], [[Fantastic Four]] og [[X-Men]] har Marvel også optrykt mere obskure serier som [[Killraven]] og Marvel Horror der samler serier som [[Son of Satan]], [[Brother Voodoo]] og [[Satana The Devil's Daughter]].
  
Formatet for udgivelsen er karakteriseret ved forholdsvist tyndt papir og kun farvelægning på omslaget. Der er således tale om et produkt i lavere kvalitet og pris
+
Formatet for udgivelsen er karakteriseret ved forholdsvist tyndt papir og kun farvelægning på omslaget. Der er således tale om et produkt i lavere kvalitet og pris end Marvels [[Omnibus (format)|Omnibus]]- og [[Masterworks]]-udgivelser.
ens Marvels [[Omnibus]] og [[Masterworks]] udgivelser.
 
  
 
[[Kategori: Ordforklaringer]]
 
[[Kategori: Ordforklaringer]]

Nuværende version fra 29. maj 2009, 10:02

Fællestitel for en række udgivelser fra Marvel Comics, som indeholder telefonbogs-tykke genoptryk af klassiske historier fra forlaget. Ud over hovedserier som Spider-Man, Fantastic Four og X-Men har Marvel også optrykt mere obskure serier som Killraven og Marvel Horror der samler serier som Son of Satan, Brother Voodoo og Satana The Devil's Daughter.

Formatet for udgivelsen er karakteriseret ved forholdsvist tyndt papir og kun farvelægning på omslaget. Der er således tale om et produkt i lavere kvalitet og pris end Marvels Omnibus- og Masterworks-udgivelser.