ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Forskel mellem versioner af "Killraven"

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
m
m
 
Linie 1: Linie 1:
Science fiction-serie udgivet af [[Marvel Comics]] baseret på koncepter lånt fra [[H.G. Wells]] roman [[Klodernes kamp]]. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells' fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.
+
Science fiction-serie udgivet af [[Marvel Comics]] baseret på koncepter lånt fra [[H.G. Wells]]' roman [[Klodernes kamp]]. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells' fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.
  
Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i [[Seriemagasinet Solo]] nummer 13 med titlen "Dræberravnen: Klodernes kamp".
+
Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i [[Seriemagasinet solo]] nr. 13 med titlen [[Klodernes kamp! (Seriemagasinet solohæfte)|Klodernes kamp!]]
  
 
[[Kategori: Tegneserier baseret på bøger]] [[Kategori: H.G. Wells]]
 
[[Kategori: Tegneserier baseret på bøger]] [[Kategori: H.G. Wells]]

Nuværende version fra 23. jan 2010, 02:00

Science fiction-serie udgivet af Marvel Comics baseret på koncepter lånt fra H.G. Wells' roman Klodernes kamp. I Killraven befinder hovedpersonerne sig i en fremtid i forhold til Wells' fortælling hvor erobrerne fra Mars er vendt tilbage. Denne gang har de ikke den svaghed som i sidste ende hjælper jorden i kampen mod dem i en oprindelige fortælling.

Serien blev udgivet en enkelt gang på dansk i Seriemagasinet solo nr. 13 med titlen Klodernes kamp!