ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

1500 på stribe

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

1500 på stribe.jpg

Og det var Danmark...  
Forfatter: Morten Ingemann
Tegner: Morten Ingemann

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Skøre vittigheder, gakkede pointer, lumre tegninger og spiddende samfundssatire, der ofte maner til et øjebliks eftertænksomhed og altid får én til at trække på smilebåndet. Sådan er tegneren Morten Ingemanns elskede, farverige og dybt humoristiske univers.

Morten Ingemann er en af Danmarks allerbedste satiretegnere. Hans udtryksfulde streg er uovertruffen og altid med det velkendte glimt i øjet.

Denne gavebog i stort format indeholder hele 1500 af Morten Ingemanns allerbedste striber gennem de seneste år. Her kan man le og græde over alle de bedste og alle de allerværste striber – i herligt selskab med gutterne fra Valhøj Bodega, konen og manden i ægtesengen, de elskede dyr og alle de andre sjove og skæve eksistenser, der befolker Ingemanns gale univers.

Alle striberne stammer fra Ekstra Bladet, hvor Morten Ingemann igennem snart 15 år har underholdt læsere med sin daglige Og det var Danmark-stribe. Det er gennem årene blevet til adskillige tusinde striber og vittigheder, alle tegnet og udtænkt som en kærlig kommentar til os alle sammen.

En gavebog med og mange timers god underholdning til én, man holder af.

Morten Ingemann arbejdede gennem en årrække som layoutchef i magasinbranchen. Han slog for alvor igennem som bladtegner, da han vandt Ekstra Bladets tegnekonkurrence i 2004. Siden har der dagligt været en Og det var Danmark-stribe i avisen.