ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Beast

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Beast
Beast 016.jpg
Virkeligt navn:

Henry (Hank) McCoy

Tilknytning:

X-Men, Avengers, X-Factor

Udgivelse
Udgiver:

Marvel Comics

Dansk udgiver:

Egmont Serieforlaget


Beast: Henry (Hank) McCoy, var et af de første medlemmer af X-Men. Hank McCoy har store hænder og fødder, og er meget adræt. Han var Football spiller i High School, og var meget populær, indtil at folk fandt ud af at han var mutant.

Han blev medlem af X-Men, og blev hos dem i nogle år, indtil han blev tilbudt en stilling som forsker, Hank takkede ja tak til jobbet, og forlod X-Men. I sin nye stilling som forsker hos Brand Corporation, forsøgte Hank at finde ud af mere omkring mutanter, og han brugte sig selv som forsøgskanin, hvilket fik fatale følger for ham, Hank gennemgik en ny mutation, hvor han før så ud som et almindeligt menneske, bare med meget store hænder, og fødder, blev han nu lavet om til et abeligende væsen der bedre modsvarede hans navn. Hele hans krop blev dækket med blå pels, og han blev udstyret med skarpe tænder og kløer, alle hans sanser blev også skærpet, og han blev endnu mere adræt, og stærk.

Efter at Hank, og de øvrige originale X-Men forsvandt på en mission til øen Krakoa, og efterfølgende blev reddet af en ny gruppe X-Men, vendte Henry tilbage til sin gamle gruppe, og blev der i mange år. Først fungerede Hank som et aktivt meddlem af X-Men, men trak sig senere tilbage og fungerede som læge og altmuligtmand for de andre X-Men.

Efter at været tævet så voldsomt at han lå for døden, helede Sage ham, og som en sideeffekt af dette, blev Hanks Mutation endnu mere voldsom, han blev større, og hans dyriske side begyndte at fylde mere,og hans sanser blev yderligere skærpede. Hank ligner i dag en stor blå løve, der går på to ben.(Når han løber foregår det på alle fire.)

Efter hans sidste mutation, er Hank vendt tilbage som aktivt medlem af X-MEN, han fungerer dog samtidig som læge.

Hank har på det sidste været ked af sin mutation, og vil helst vende tilbage til at være et normalt menneske, han har dog endnu ikke taget kuren mod mutantgenet, men han drømmer om at gøre det en dag, og leve et normalt liv uden X-Men. Fornylig Blev Professor Xavier skudt, og tilsyneladende dræbt, og Cyclops besluttede at opløse X-Men, men han fungerer dog stadigvæk som leder af mutanterne, og giver som sådan også de tidligere X-Men medlemmer opgaver. Hank er blevet tildelt opgaven at ryddde op på skolen/hovedekvateret, som fornylig blev smadret.(Igen). Der er bred enighed blandt mutanterne om at Professor Xavier ikke er død, da hans krop forsvandt kort tid efter han blev skudt, så Hank har besluttet sig for at finde sin gamle lærer og ven.

På det seneste lader det til at Hank, og special agent (Anna/Grace) Brand, fra organassionen S.W.O.R.D., som holder øje med, og bekæmper trusler fra rummet, har udviklet varme følelser for hinanden, og er på grænsen til at begynde et parforhold.

Fornylig ankom et rumskib til jorden, i rumskibet var der en masse personer, nogle som burde være døde og andre som stadigvæk lever på jorden. En af disse personer var Dr.Henry McCoy men nu i sin katteligende skikkelse, i modsætning til den løveligende krop som han nu besider. Det viste sig imidlertid at disse personer var Skrull'er som var kommet for at invadere jorden, og der er derfor ikke længere tvivl om at den løveligende Hank MCcoy er den ægte vare.

Tilknytning til andre grupper

I en periode var Beast tilknyttet heltegruppen Avengers. Efter at de oprindelige X-Men blev erstattet af det nye hold med Storm, Wolverine m.fl. var Beast i en periode tilknyttet gruppen X-Factor som i det store hele var en genoplivning af det oprindelige hold af X-Men. I denne periode optrådte han også uden sin markante blå pels.

Trivia

I filmatiseringen af X-Men blev Beast spillet af skuespilleren Kelsey Grammer, som danske TV-seere kender som psykiateren Frasier Crane i serierne "Sams Bar" og "Frasier".

Beast er medlem af det hold af X-Men som i et crossover møder den oprindelige besætning på rumskibet Enterprise fra serien Star Trek. Dette skaber en del morskab da både Beast og Enterprise's egen læge svarer på tiltalen "Dr. McCoy".