ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Daerchwing

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Ulf Reese Næsborg

Land:

Danmark

By:

Kelstrupskov

Type:

Bidragyder

Jeg har læst tegneserier siden jeg var helt lille, men begyndte sidst i 80'erne primært at læse amerikanske tegneserier - dengang mest superhelteserier som Spider-Man, X-Men og Superman, men med tiden også f.eks. udgivelser fra Vertigo. I dag har jeg en rimeligt varieret smag, dog med en udtalt forkærlighed for de fantastiske genrer. Yndlingsforfattere er Grant Morrison, Brian K. Vaughan, Alan Moore, Ed Brubaker og mange andre.

Selv om jeg er uddannet bibliotekar, er jeg efterhånden så miljøskadet at det er ved at være lang tid siden at jeg har læst en skønlitterær bog (og da var det endda en tegneserierelateret bog!).

Jeg er stifter af og redaktør på tegneseriesiden.dk, som jeg efterhånden har skrevet 250 artikler for og kategoriredaktør på DMOZ danske kategori om tegneserier.

Jeg er også (semi-)aktiv på ComicZones forum.

En dag vil jeg overtage verden.

På tryk

Jeg kom på tryk i All-Star Superman, der kom på dansk i efteråret 2007. Ja, jeg er stolt. Det var en redigeret version af denne artikel.