ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Burn Out

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Burn Out.jpg

 
Forfatter: Antoine Ozanam
Tegner: Mikkel Sommer
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Originaltitel: Burn Out
Originaludgave: 2014: Casterman

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Solen brænder og der er varmt som i helvede i Reno, Nevada.

Politibetjent Ethan Karoshi fører et stille liv: gift med politiinspektørens datter Julie, værdsat af sine kolleger og ivrig fisker i fritiden. Og ved siden af det har han en lidenskabelig affære med den smukke Debra.

Det rolige liv stopper brat, da han kaldes til et gerningssted, hvor offeret er ingen ringere end hans elskerinde kvalt med en fiskesnøre. Nu gælder det for Ethan Karoshi ikke kun om at finde morderen, men også slette alle spor fra sit udenomsægteskabelige forhold. Og ikke mindst at finde ud af, hvem der står bag denne sammensværgelse – før det er for sent.

Burn Out er skrevet af den franske serieforfatter Antoine Ozanam (født 1970 i Rouen), der siden 1999 har udgivet op mod 30 bøger på fransk. Tegningerne er af den i Berlin bosiddende dansker Mikkel Sommer (født 1987), der i 2012 illustrerede tegneserieudgaven af Kim Fupz Aakesons ungdomsbog De gale og herefter har arbejdet for en række danske, franske og engelske forlag. Siden 2014 har han været tilknyttet dagbladet Politiken som illustrator.