ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

ComicWiki:Faneblade

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Gå til hjælp forsideComicwiki hjælp logo.jpg
Sider   GenereltRedigeringKategorisering   Opsætning   SkabelonerRammer og bokseTabeller
Husk!   CopyrightKategoriseringRetningslinier   Andet   Din profilOvervågningslisteDiskussionssiderNavigationAutomatisering
Se også Introduktion og Hvorfor ComicWiki? For yderligere ekstern dokumentation om redigering, se MediaWiki Help.


Velkommen til hjælp!
Denne side omhandler emnet Faneblade.


Øverst i ComicWiki brugerfladen er der en række faneblade. Alt efter om man er logget ind eller ej, kan der være færre eller flere. Disse faneblade giver adgang til nogle praktiske funktionaliteter:

Artikel

Klik på dette faneblad og du går til artiklen som den ser ud lige nu.

Diskuter

På fanebladet med titlen Diskuter får man adgang til en diskussionsside tilknyttet den pågældende artikel. Det er sådan en slags offentligt forum. Her kan man f.eks. diskutere ændringer eller tilføjelser til siden, eller foreslå at siden flyttes til et bedre navn osv. Diskussionssiderne kan også bruges til ganske almindelige forespørgsler og diskussioner omkring indholdet af en artikel.

Læs mere om diskussionssiderne.

Rediger

Dette faneblad bringer dig ind i wiki-editoren så du kan redigere direkte i den pågældende artikel. Læs mere om redigering. Vær opmærksom på, at nogle sider kan være låst af administratorerne.

Historik

På denne side kan man se en oversigt over alle de ændringer, der er foregået på artiklen, og oplysninger om, hvem der har redigeret, og hvornår. Herfra er det også muligt at gendanne tidligere udgaver af artiklen - dette kan nogle gange være nødvendigt, hvis der er blevet rettet drastisk i en artikel, uden at ændringerne har været diskuteret først på diskussionssiderne.

Beskyt

Med dette faneblad kan du anmode om at få låst en side, så den ikke kan redigeres. Dette kan gøres hvis man ikke ønsker yderligere ændringer i en artikel, men siden wikien forventes at vokse og udvikle sig kontinuerligt, er det oftest kun system sider og lignende der beskyttes.

Slet

Med dette faneblad kan man anmode om at slette en artikel fuldstændigt fra databasen. Det kan komme på tale, hvis indholdet en side f.eks. er blevet flyttet til et andet navn. Det er kun administratorer der kan slette sider fra wikien.

Flyt

Her får man muligheden for at flytte en side til et andet navn. Man skal dog være opmærksom på at andre sider stadig kan linke til den gamle side, hvorfor disse links bør opdateres.

Følg side

Med dette faneblad får man muligheden for at kunne "tilmelde" sig at følge med i ændringerne på artikler man selv vælger. Ændringerne vil blive vist når man klikker på linket "mine fulgte sider" øverst til højre på ComicWiki. Her vises også indlæg på artiklernes diskussionssider.

På siden Nylige ændringer vil de sider man følger, være fremhævet med fed skrift.