ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Comicgarden

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Comicgarden.jpg

Comicgarden.dk er et tegneseriegalleri og cafe, der ligger i Sankt Peders Stræde 20 i København. Vi sælger tegneseriekunst, holder udstillinger og foredrag. I kælderen under vores galleri har vi en skøn cafe, hvor du kan få øl og mad og nyde masser af original tegneseriekunst.

Galleriets egen præsentation

I november 2011 udgav vi vores første signerede tryk - comicgarden.dk editions - med den danske kunstner Lars Jakobsen. I den anledning holdt vi også en separatudstilling med de originale tegninger til Lars Jakobsens nyeste album Den falske mumie. I foråret 2013 udgiver vi vores næste editions, som denne gang bliver med Jesper Deleuran.

I 2011 begyndte vi at udgive vores egne tryk: comicgarden editions. Det er højkvalitetstryk i limiteret udgave, der alle er signerede. Den første tegner, der blev valgt til vores editions er Lars Jakobsen, der blandt andet har tegnet Ganske vist og Mortensens mondæne meritter. I 2013 udsender vi kunsttryk med tegneren Jesper Deleuran, der blandt andet har tegnet Pirelli & Firestone og De forsvundne ynner.

I 2021 købte vi et lokaler i Sankt Peders Stræde og den 25. februar slog vi dørene op for vores nye galleri og cafe.

I Danmark er der to internationale tegneserieudstillinger: Art Bubble-festivalen i Horsens og Komiks i København. Vi har været repræsenteret på begge festivaler.

Vi har over 200 forskellige kunstnere og sælger tegneseriekunst til både danske og udenlandske kunder. Du er selvfølgelig meget velkommen til at smutte forbi og se kunst og læse tegneserier :)

Eksterne links