ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Flash

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Jeg synes ikke, at punktopstilling ser særlig pænt ud i en infoboks, der jo ikke har ret meget plads.

Hvad er der galt med at bruge <br>, så man undgår den pladskrævende punktopstilling? Benadikt 4. jul 2008, 19:09 (CEST)

Fil:Punktopstilling.jpg

Jeg kan sagtens se hvad du mener, om end det er indrykningen der er lidt vel stor i mine øjne - jeg satte det oprindeligt ind i en punktopstilling grundet vane, men det er ikke noget religiøst for mig. Men måske man kunne gøre noget ved punktopstillingerne via typografiarket? --Ulf Reese Næsborg 4. jul 2008, 20:19 (CEST)
Jeg ved ikke om du med "typografiarket" refererer til vores stylesheet, men hvis du gør, så har du ret, og jeg mener også (af meget nørdede grunde) at det er i stylesheetet at man skal fjerne punkterne. Vi fjernede i sin tid punkter fra album infoboxe af samme grund, men man bruger teknisk set stadig punktopstilling fremfor <br>. Kort sagt, lad os fortsætte med at lave punktopstilling ved brug af *, men jeg sætter det på min to-do liste at fjerne punkterne og indskydningen vha. stylesheet. Den lidt længere forklaring er at det er bedre for søgemaskine optimering at bruge punktopstilling, for Google vil læste punktopstilling som en liste, men br tag som en del af en sætning. Joen 5. jul 2008, 01:02 (CEST)
Jo, jeg mente vores CSS. Det er - som du selv er inde på - den semantisk bedste løsning.--Ulf Reese Næsborg 5. jul 2008, 14:29 (CEST)
OK. Jeg mente også, at dette var løst engang, men det var nok kun i det gamle design. Benadikt 5. jul 2008, 15:32 (CEST)
Nu er det fixet. Problemet var før kun fixet i album-infoboxen, men nu skal det være fixet i ALLE infoboxe. Joen 8. jul 2008, 16:39 (CEST)