ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Splint & Co. (bogserie)

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Splint og Co Den komplette samling 1-14.jpg

Den fransk-belgiske bogserie Spirou et Fantasio - L'Intégrale blev udgivet i tidsrummet 2006-2013 i 18 bind, 16 ordinære bind, der dækker tiden 1946-1999 i kronologisk orden, og 2 bind med henholdsvis Rob-Vels og Jijés arbejde med Splint & Co.

Efter det franske forbillede udgav Egmont 8 bøger med Franquins arbejde med Splint & Co. næsten komplet. Endvidere udgav de en bog med ca. halvdelen af Rob-Vels og Jijés arbejde.

Forlaget Zoom fortsatte serien i en lidt anden indbinding. I yderligere 9 bind er den ordinære serie om Splint & Co. frem til 2008, den sidste bog har ikke noget fransk forbillede.

Egmont udgav ensartede bøger på dansk, norsk og svensk. Zoom udgiver også bøgerne på de 3 sprog, men de forskellige udgaver har ikke helt samme indhold.

Splint & Co.

De første 9 bind er udgivet af Egmont Serieforlaget, og billederne viser bøgernes smudsomslag. Resten er udgivet af Forlaget Zoom og er uden smudsomslag i stil med de franske forbilleder.

Spirou et Fantasio intégrale

Udenfor serien

Eksterne links