ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Gudernes magiske bog

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Javin Seriel rækkefølge Rigaens vej »
 
 

Jagten på tidsfuglen 06.jpg

Jagten på tidsfuglen 6
Forfattere: Serge Le Tendre & Régis Loisel
Tegner: Mohamed Aouamri
Originaltitel: Le grimoire des dieux
Originaludgave: 2007: Dargaud
Format: 70 sider (?) farver 220 × 295 mm

Danske udgaver:

Oversat af François-Eric Grodin.

Forlagets resumé

Den unge, iltre ridder Bragon har svært ved at bestemme sig for, om han skal følge sin træner, Frynses, råd om at dygtiggøre sig i kamp – og måske finde den mystiske Riga – eller om han skal blive sammen med prinsesse Mara, som han er hemmeligt forelsket i. Men da en række uhyggelige børnemord kaster en skygge over planeten Akbar, får han måske mulighed for at forfølge begge sine drømme.

Ofrene er alle tatoveret med et tegn, der leder mistanken hen på den mystiske sekt Tegnets Orden og den frygtelige dæmongud Ramor. Maras far beslutter sig for at sende sin datter ud for at finde en bog, der rummer gudernes magiske kraft, som han tror, kan neutralisere Ramors magt. Det eneste problem er, at bogen befinder sig i en naturskabt fæstning, som tilsyneladende er umulig at trænge ind i.

Forlaget om serien

GUDERNES MAGISKE BOG er andet bind i en firebindscyklus, der vil omfatte JAGTEN PÅ TIDSFUGLEN bind 5-8.Handlingen i denne cyklus udspiller sig kronologisk før den firebindscyklus, der udgøres af JAGTEN PÅ TIDSFUGLEN bind 1-4.

Forsider