ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Rigaens vej

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Gudernes magiske bog Seriel rækkefølge Ridder Bragon »
 
 

Jagten på tidsfuglen 07.jpg

Jagten på tidsfuglen 7
Forfattere: Serge Le Tendre & Régis Loisel
Tegner: Mohamed Aouamri
Oversætter: François-Eric Grodin
Originaltitel: La voie du Rige
Originaludgave: 2010: Dargaud
Format: 72 sider (?) farver 220 × 295 mm

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Ridder Bragon befinder sig sammen med andre håbefulde riddere i en landsby nær Rigaens område. De håber alle at dygtiggøre sig og måske komme i lære hos Rigaen – men Bragon har desuden et personligt mål: Han vil opnå værdighed som bejler til prinsesse Mara. For han har ikke glemt det kys, de gav hinanden, før han forlod hende.

I landsbyen befinder sig også Devel, der er tilhænger af guden Ramor og Tegnets Orden – og som har tænkt sig at dræbe Rigaen. Devel stjæler den nye økse, som landsbyens smed netop har færdiggjort til Rigaen, og sammen med sine kumpaner drager han ud i skoven. Bragon og hans venner er tvunget til at sætte efter dem, men jægerne bliver hurtigt de jagede. Rigaen bliver vidne til en voldsom kamp mellem de to grupper og er fascineret af Bragon – men gemmer også på vældige hemmeligheder.

Forlaget om serien

RIGAENS VEJ er tredje bind i en firebindscyklus, der vil omfatte JAGTEN PÅ TIDSFUGLEN bind 5-8. Handlingen i denne cyklus udspiller sig kronologisk før den firebindscyklus, der udgøres af bind 1-4. Bind 8 forventes udgivet i 2012.