ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Iskold karriere

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Somewhere in Nowhere US.jpg

 
Forfattere: Carl Barks & John Lustig
Tegner: Patrick Block
Originaltitel: Somewhere in Nowhere
Originaludgave: 2000: Tesori nr. 3

Danske udgaver:

Billedet viser forsiden af den amerikanske udgave.

Dette er første version (af to) af den allersidste historie, som Carl Barks var involveret i. Carl Barks skrev plot til historien, John Lustig skrev et manuskript ud fra det, og siden er historien tegnet af Patrick Block.

I artiklen Ikke med et brag - men med en klynken i Carl Barks' Samlede Værker XXX fortæller Geoffrey Blum om tilblivelsen af historien.
Ifølge artiklen er der tvivl om, hvor meget af plottet der var Barks' egne ideer, og hvor meget der var Barks' manageres ideer. Og den danske redaktion valgte i lang tid at lade være med at udgive historien. Historien er heller ikke med i Carl Barks' Samlede Værker, hverken den norske, danske, svenske, tyske eller finske udgave.

I 2010 fik Egmont Daan Jippes til at tegne en kortere version af historien, som sandsynligvis ligger tættere op ad Barks' oprindelige plot. Den er udgivet på dansk under titlen Et job med mening.

Forsider

Eksterne links