ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Jan Lööfs serier – bind 3

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Jan Lööfs serier – bind 2 Seriel rækkefølge
Kronologisk rækkefølge Felix af WOW – bind 1 »
 

Jan Loofs serier 3.jpg

Jan Lööfs serier 3
Forfatter: Jan Lööf
Tegner: Jan Lööf
Originaltitel: Jan Lööfs serier – volym 3
Originaludgave: 2011: Kartago     ISBN 978 91 86003 82 1
Format: 168 sider (?) farver og sort-hvid 234 × 296 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Dette tredje og sidste bind af Jan Lööfs serier indeholder de tre sidste Felix-historier, Jan Lööf lavede, Felix og meteoren, Felix og Cecilia og Felix i Afrika. Men derudover også andre tegneserier, som ikke har været trykt på dansk før – samt Jan Lööfs tanker om eventuelt at fortsætte med Felix eller at omgøre de klassiske historier til tegneseriealbum i farver. Han viser prøver på, hvordan det kunne gøres, men forklarer også, hvorfor det ikke blev til noget.

Desuden mere end 50 sider med sjovt ekstramateriale og narrestreger fortalt og illustreret i Jan Lööfs velkendte, finurlige stil. Han fortæller blandt andet om, hvordan han debuterede som vægmaler for det svenske flyvevåbens museum i Linköping, om sin karriere som vinduesdekoratør for en café på Söder i Stockholm, om kunsten at skrive en historie, om sit forhold til dyrepsykologi, amerikanere, hammondorgler, barytonolietønder og produktplacering samt sit bud på, hvad en tegneserie egentlig er for noget.

Indhold

Forsider m.m.