ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Mark Waid

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Amerikansk forfatter.

Mark Waid har arbejdet for både Marvel Comics og DC Comics igennem en årrække. Og er blandt andet kendt for sit mangeårige samarbejde med Mike WieringoThe Flash og Fantastic Four.

Ud over disse serier har Mark Waid været en af hovedkræfterne bag DC-serien 52 som følger ovenpå det store crossover Infinite crisis.

Et andet hovedværk fra Mark Waid er samarbejdet med Alex Ross om "Kingdom come" som er udgivet på dansk i en hardcover udgave fra Egmont Serieforlaget.

I 2007 blev det annonceret at Mark Waid skal indgå i det lille men hurtigt voksende forlag Boom! Studios som editor-in-chief.

Hos Boom! har Waid været med til at sikre en aftale om udgivelse af en tegneserie baseret på den animerede superheltefilm The Incredibles, hvilket af nogen fans opfattes som ironisk på grund af Waids tidligere arbejde med Fantastic Four, som The Incredibles låner en del elementer fra. Serien bliver fulgt op af andre serie baseret på licenser fra Pixar i form af Cars, Toy Story, og Monsters, Inc.

Eksterne links