ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Peter Snejbjerg

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Peter Snejbjerg.jpg
Peter Snejbjerg
Født:

1963

Dansk tegneserieskaber, blandt andet kendt for sit arbejde for det amerikanske forlag DC Comics, hvor han blandt andet har leveret tegninger til Batman, Books of Magic, Starman, Preacher og Hellblazer. Snejbjerg har desuden gennem en årrække lejlighedsvis leveret manuskripter til Anders And.

Detective 27

Hans udgave af Batman kan læses i Giga nummer 15 udgivet af Egmont Serieforlaget med titlen "Batman: Detective 27". Det er sandsynligt at titlen også henviser til det faktum, at Batman første gang optrådte i Detective Comics nummer 27. Heavy Metal-bandet G/Z/R, der ledes af Geezer Butler fra Black Sabbath, henviser også til Batman i sangen "Detective 27" på albummet "Plastic Planet".

Fahrenheit

Fahrenheit har udgivet gyseren De underjordiske i november 2004, som oprindeligt blev samlet udgivet af Dark Horse Comics i USA januar 1999. I 2015 udkom første bind af tre i serien World War X.

G. Floy Studio

G. Floy Studio har udgivet 2. verdenskrig-historien Lysbrigaden blandet med overnaturlige elementer, som oprindeligt kom på DC Comics samlet i 2006. I 2010 udgav forlaget Kære Billy.

Garth Ennis og Peter Snejbjerg

Peter Snejbjerg har flere gange gæsteoptrådt i serier af Garth Ennis. Snejbjerg har leveret tegninger til "The Boys" som udgives af Dynamite Entertainment. Som noget af det seneste har Snejbjerg arbejdet sammen med Garth Ennis på serien Kære Billy.

Eksterne links