ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Pour toi Sandra

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Pour toi Sandra.jpg

 
Forfatter: Derib
Tegner: Derib
Originaltitel: Pour toi Sandra
Originaludgave: 1996 (Mouvement du Nid) - ISBN 2-9510413-0-6

Danske udgaver:

Selve albummet er ikke udgivet på dansk. Men der er udarbejdet et glosehæfte og et arbejdshæfte til undervisningsbrug.

Forlagets resumé

Sandra er en ung lidt slap pige, som flygter fra en mor, som er bange og uden autoritet, og til hvem hun aldrig har kunnet betro sig. Sandra tror, at hun i Michael har fundet den mand, som hun kan have tillid til, og som kan opfylde hendes behov for ømhed. Men Michael er en brutal fyr, der lever af fiduser, og veksler mellem at give Sandra afklapsninger og kærlighedsgaver, alt imens han foregøgler hende en bedre fremtid ved at føre hende sammen med venner med luksusvillaer.

Doris, som nu har en større stilling I et varehus, men som ung i en periode var med i et prostitutionsmiljø, får ved mødet med Sandra gjort op med sin fortid og redder med sit eksempel Sandra fra en skæbne, der kun var alt for vis.

Sandra er splittet mellem sin trang til oprør over for det, hun oplever og nødvendigheden af at være cool. Sandra glemmer Michaels vold for kun at huske hans kærlige væremåde. For hende ville det være helt ødelæggende at indse, at han ikke elsker hende. Alt kan hun acceptere, blot ikke sandheden. Sandra svinger mellem øjeblikke af oprør og øjeblikke af underkastelse, truet som hun er af et følelsesmæssigt tomrum.

Et stramt scenario viser, hvordan fælden bilver lagt til rette for Sandra samt de metoder, som folk, der vil forføre andre, benytter sig af. Det hele holdes sammen af en kold logik, som både er på udnytternes og de udnyttedes side, og det er en historle, som både er rørende, spændende og tankevækkende og samtidig rig på vigtige informationer.

Eksterne links