ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Jan Lööfs serier

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Version fra 4. jun 2022, 11:33 af Benadikt (diskussion | bidrag) Benadikt (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | se nuværende udgave (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til:navigering, søgning

Jan Lööfs serier er genudgivet på svensk i tre indbundne bøger fra Kartago Förlag. Forlaget Cobolt har udgivet serien på dansk 2011-2014.

Forlagets beskrivelse

Jan Lööfs børnebøger hører til de mest læste - både i hjemlandet Sverige og i Danmark. Men han har også lavet en række fantastiske tegneserier, og de samles nu for første gang i Jan Lööfs serier.

De tre bind indeholder samtlige Jan Lööfs tegneserier. Først og fremmest selvfølgelig Felix, Ville og Bellman, sidstnævnte er ikke før udgivet på dansk. Derudover en række kortere serier, som aldrig er set på dansk før, de fleste heller ikke på svensk i mange år, og nogle for første gang her i bøgerne. Blandt andet en serie, Lööf har lavet sammen med Robert Crumb.

Desuden indeholder Jan Lööfs serier også ting, der ikke er serier - i praksis alt det, der hverken er børnebøger eller tegneserier. Ikke mindst en række fantastiske pladeomslag, han har tegnet i tidens løb, bogomslag og illustrationer osv.

Det hele krydret med finurlige forord skrevet af ham selv om sit arbejde gennem tiden.

Bøger i serien

Eksterne links