ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bloodstar

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Bloodstar.jpg

 
Forfatter: Robert E. Howard
Tegner: Richard Corben
Originaludgave: 1976 (Morning Star)

Danske udgaver:

  • Ikke udgivet på dansk

Lidt om albummet

Albummet blev første gang udgivet i 1976 af forlaget Morning Star. Det blev derefter genudgivet i 1979 af Ariel Books. Begge disse udgivelser var i sort-hvid, og er noget af Richard Corben's allerbedste sort-hvide arbejder.

Senere kørte historien som serie i det amerikanske magasin Heavy Metal nr. 45-52 i perioden 1980-81. Denne gang var historien farvelagt. Denne farvelægning blev ikke foretaget af Corben selv.

Resumé

Historien er baseret på Robert E. Howard's The Valley of the Worm, der foregår "for længe længe siden". I Corben's fortolkning er handlingen rykket til en post-holocaust verden.

En episk historie om Bloodstar og og hans stamme. Bloodstar, der i grunden blot ønsker at leve fredeligt med sin familie, skal overvinde barbariske hære, bæster, en sabeltiger, en gigantiske slange og til sidst trolddom og en usigelig fare, i skikkelse af kongen af den Nordlige Afgrund.

Forsider