ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Ezme/alle portaler test

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Portal design

P portaler2.gif
Portal: Alle Portaler
Herunder får du en oversigt over alle de portaler, der er på ComicWiki.

En Portal er en startside for et givet emne. Portalerne introducerer emnet ved at give brugeren et hurtigt overblik og let adgang til emnets hovedartikler, billeder eller kategorier. Det gør det nemmere at researche indenfor et bestemt område, og finde lige netop det information, man ønsker.

Der er i øjeblikket Skabelon:Number of portals portaler på wikien.

Superhelte Portal
Cptam.gif
Besøg portalen for alt det information du kunne ønske dig. Hvornår opstod superhelte-genren? Hvordan blev Lynet skabt? Herfra finder du alle dine yndlings-supere: Superman, Batman, Den utrolige Hulk, Spiderman, Magneto, Dreamghost, Mr. Mozzarello, Dr. Doom, og mange, mange flere...
Gå til Superhelte »
Andeby Portal
P andeby2.gif
Den geniale tegneserieskaber Carl Barks opfandt det meste af det Andeby, vi kender idag, og mange af figurerne i det. Sidenhen er universet blevet udbygget en del, men dog altid med de nu så kendte figurer i centrum. Læs alt om Andeby og Anders Ands' univers her.
Gå til Andeby »
Manga Portal
P manga2.gif
Sidst i 80'erne åbnedes sluserne for de japanske tegneserier her i vesten. Manga'en vandt hurtigt stor udbredelse, og er idag en milliard industri med nærmest uendelige serier i utrolige stilarter, og spin-offs til både spil og film.
Gå til Manga »
Portal: Den Fransk-Belgiske tradition
P fransk tradition2.gif
Et sted skulle det hele jo starte, og selvom der rent faktisk er blevet lavet "tegneserier" i flere tusinde år, var det dog først med de fransk-belgiske tegneserier fra 20'erne og nogle årtier frem, at det store gennembrud for tegneserien som kulturelt og seriøst medie blev skabt.
Gå til Fransk-Belgisk »
Portal: Danske tegneserier
P dansk tradition2.gif
Selvom vi ikke laver ligeså mange tegneserier som de gør i udlandet, råder Danmark dog over noget seriøst tegnetalent, og kan sagtens begå os ude blandt de andre store.
Gå til Danske tegneserier »
Flere portaler:
Diskuter eller foreslå nye portaler »