ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Brugerdiskussion:Lyderik

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Tak for bidrag. Måske kan du læse lidt her: https://comicwiki.dk/wiki/ComicWiki:Redigering Links til tegnere/forfattere på de sider, du opretter er nyttige. Madsj (diskussion) 18. feb 2020, 10:05 (CET)

Det var så lidt. Jeg skal lige lære det, for der er meget jeg gerne vil tilføje.


Velkommen til ComicWiki, og tak for dine bidrag, Lyderik. Det er virkelig fint at få sat navne på forfattere og tegnere af de korte historier i Fart og tempo.
Du må endelig prøve dig frem, og du må gerne spørge om, hvordan ting hænger sammen.
Det kan være tidsbesparende at kopiere tekst og tegn fra lignende artikler og så skifte en del ud med den rigtige tekst og rigtige tegn. Mvh. Benadikt (diskussion) 18. feb 2020, 19:53 (CET)

Hej Benadikt. Tak for redigeringen af forsiderne til Mexicos erobring. Da jeg endnu ikke lige ved hvordan man redigerer som du gjorde, må du meget gerne, når du har tid, flytte forsiden til "La flèche et le feu, 1991" over til "Cortez erobrer Mexico", da det er albums udgaven af "Cortez erobrer Mexico". Mange tak på forhånd.

Jeg har flyttet forsiden, og så har jeg også indsat den album-infoboks, som Joen og Ezme konstruerede for år tilbage. Véd du, om de to historier hører sammen, f.eks. ved at den ene er fortsættelse af den anden? Jeg har læst historierne, dengang de udkom, men husker ikke ret meget om dem. Benadikt (diskussion) 1. mar 2020, 21:09 (CET)

Hvad jeg kan læse mig frem til på nettet af smagsprøver, er "Cortez erobrer Mexico/La flèche et le feu", en fortsættelse af Mexicos erobring. Dog har begge albums flere sider end hvad der var i Fart og Tempo udgaven, kort og illustrationer. Det kan jeg se/læse når jeg sammenligner info fra bedetheque.com med sideantal fra FT oversigten.

Tak for hjælpen Madsj, med at sætte billedet på plads.

Det var så lidt :) Husk i fremtiden, når du redigerer at der er en del kategorier. De bruges til at gruppere udgivelser for forlag, tegner og forfattere. Som eksempel [[Kategori: Fahrenheit]] Madsj (diskussion) 12. maj 2020, 07:07 (CEST)

Håber at nogen kan hjælpe med følgende. Benadikt Madsj Linket til "Truslen fra verdensrummet", 4 siders historie i FT 1968 nr. 43, henviser til Kim West/Luc Orient historien "Truslen fra verdensrummet". Jeg har lige fået bekræftelse på, at historien på 4 sider er skrevet og tegnet af Gill van Dessel, så hvordan kan man ordne det, uden at fjerne/delete Kim West siden?

Hej Lyderik. Jeg har ændret Truslen fra verdensrummet, så den henviser til to sider:

Mvh Benadikt (diskussion) 20. nov 2020, 11:43 (CET)

Hej Benadikt. Mange tak for hjælpen.