ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Da jeg var ung, blev Jesus født foran et posthus!

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« I er altså villige til at dø for at opnå skattelettelser? Kronologisk rækkefølge Plantehviskeren »
 

Doonesbury 34.jpg

Doonesbury 34
Forfatter: Garry Trudeau
Tegner: Garry Trudeau
Oversætter: Ole Steen Hansen

Danske udgaver:

Forlagets resumé

Mike Doonesbury, der har lagt navn til Garry Trudeaus verdensberømte tegneserie, er ved at blive ældre. Hans datter, Alex, har giftet sig med den afasiramte Irak-veteran Leo, og snart dimitterer hun med topkarakterer fra det berømte tekniske universitet MIT. Og så synes hun faktisk, det er på tide, at de dér gamle hippier bliver kørt ud på et sidespor, og at ungdommen overtager tegneserien! Hvorden det spænder af, får vi at se i årets nye Doonesbury-album, der som sædvanlig er et satirisk kaleidoskop over verdenssamfundet og ikke mindst det amerikanske.

Kineserne giver præsidentkandidaten Mitt Romney en officiel udmærkelse for at have eksporteret amerikanske arbejdspladser til Kina. Alex' farmor, Joanie, står foran en hofteoperation, mens hendes mand, den tidligere hæderkronede journalist Rick Redfern, kæmper for at opnå anerkendelse som ubetalt blogger på Huffington Post. Onkel Duke har også svært ved at finde passende arbejde, men da han hører, at Texas overvejer at løsrive sig fra USA, øjner han nye muligheder for indbringende rænkespil. Zonker kan måske få en gammel drøm til at gå i opfyldelse, da der blæser mildere vinde i lægeverdenen omkring hampedyrkning.

Og så har Alex minsandten endnu en overraskelse i ærmet!