ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

I er altså villige til at dø for at opnå skattelettelser?

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

Forlagets beskrivelse

Mike Doonesburys datter, Alex, er vild med sin kæreste, den afasiramte Leo, og kan ikke forstå, at han ikke frier til hende. Så hun tager sagen i egen hånd og frier til ham – pr. sms. Derimod er Alex ikke forblændet af sin halvonkel Jeff Redferns fantasihistorier om Sorkh Razil, i Afghanistan bedre kendt som den mystiske frihedskæmper Røde Slyngel. Hun betragter det som krigsporno, men da et stort forlag vil udgive dem, bliver Jeff pludselig styrtende rig og lidt af en litterær superstjerne, hvilket ikke ligefrem begejstrer hans far, Rick Redfern.

Vi kommer også med til pressemøde med Mitt Romney, indspilningen af smæderadioreklamer vendt mod præsident Obama – og besøger en abortklinik i Texas, hvor statens midaldrende, mandlige politikere har indført tvungen vaginalundersøgelse med en femogtyve centimeter lang skamstav.

Og så lytter vi i øresneglen hos servicemedarbejderne hos tjenesten MyFacts, der har privatiseret sandheden og mod passende betaling er leveringsdygtig i optimeret virkelighed.