ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Diskussion:Lefranc

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Medalje.jpg
Denne artikel var månedens artikel i december 2006

Oversigt

Start på en oversigt i tabelform:

Lefranc - oversigt
Fransk originaludgave Forf. Tegn. Danske udgaver
Nr. Serieblad Album Titel Titel, forlag eller serie og evt. nr.
 1 Jacques
Martin
Den store trussel, C1
 2 Ildstormen, C2
 3 Mysteriet Borg, F&t, C3
 4 Ulvens hule, F&t, C4
 5 Porten til helvede, C5
 6 Operation Thor, C6
 7 Oasen, C7
 8 Dommedagsvåbenet, C8
 9 Krypten, C9
10 Apokalypsen, C10
11 Målet, T10
24 Stalins barn, F

Kommende album

Der er en del rygter om kommende albums og albumidéer i forbindelse med et Jacques Martin interview (http://www.auracan.com/Interviews/Martin/Martin1.html). Måske det kan føjes ind i artiklen et passende sted?

For eksempel: - Den Blå Mumie/La Momie bleue (dessins de Francis Carin, scénario de Patrick Weber d'après un synopsis de Jacques Martin) (prévu pour 2007),

- Sicilien/Siciliano,

- The Shade of Scarlett/L'Ombre de Scarlett, centered in Louisiana with the the Fischer billionaire known from the Borg Mystery,

- Scandal/Le Scandalor, which will be a murky story of espionage in France,

- The red Planet/La Planète rouge, which will be the continuation of the Apocalypse where we will travel from Bavaria of Louis II to the planet Mars,

- The Clone/Le Clone, which will be held in Japan.

Frit oversat med hjælp fra Babelfish.

Det var nogen rigtig gode ideer! Jeg skal forsøge at arbejde det ind på et tidspunkt. Joen 16. Jan 2007 kl. 13:57 (CET)

Esher (diskussion)Der synes at være rod under "Mulige udgivelser". Album nummer 30 kom i maj i 2019. Det er "Lune Rouge" Det vil sige, at den nummerering der er i sektionen "Mulige udgivelser" ikke giver mening.

Hej Esher. Afsnittet "Mulige udgivelser" blev skrevet for mange år siden, så det skal nok passe, at det trænger til opdatering. Du er velkommen til at redigere i det. Benadikt (diskussion) 16. jul 2019, 12:49 (CEST)

Lefranc 11-17 på andre sprog

Er der nogen der ved om det kan lade sig gøre at få fat i de uudgivne albums, 11-17 på et andet sprog? Jeg ved at der kun er udkommet et fåtal i Sverige (http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Lefranc), men hvad med f.eks. norsk eller engelsk? Joen 18. Jan 2007 kl. 18:18 (CET)

Det ser ud til at hele serien er tilgængelig i Holland (http://www.jim-on-the-web.com/comics.php?comic=Lefranc) - det er dog lidt lettere at læse end fransk.

Tak for svar. Det er dog i mellemtiden lykkedes mig at købe dem på netop fransk, og laangsomt læse mig igennem dem. "La Cible" var god, men resten var i den grad middelmådige. Ærgeligt de ikke stoppede efter La Cible, nr. 11. --Joen 2. mar 2009, 09:00 (CET)