ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Hall of Fame – Carl Barks 1

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Romano Scarpa Hall of Fame nr. 3 Victor Arriagada Ríos »
Hall of Fame – Carl Barks nr. 1 Carl Barks og bordets glæder »


 

Hall of Fame 03.jpg

Hall of Fame 3
Forfatter: Carl Barks
Tegner: Carl Barks
Format: 192 sider (?) farver 222 × 261 mm

Danske udgaver:

Bogserien Walt Disney's Hall of Fame indeholder udvalgte historier af de store forfattere og tegnere af Disney-tegneserier igennem tiden. Denne bog omhandler den amerikanske tegneserieskaber Carl Barks og hans biler i tegneserierne.

Forlagets beskrivelse

Disneys Andeby er et unikt univers, som enhver serieskaber har været med til at udvikle, og ingen har bidraget mere end Carl Barks. En enkelt bog kan ikke yde hans rige produktion retfærdighed, derfor koncentrerer vi os om et tema, som lå Barks hjerte nær - bilerne i Andeby.

Carl Barks karikerede gerne fænomener i samtiden. Biler er et taknemmeligt tema, som det yndede statusobjekt de er, og Andebys indbyggere afslører meget om deres personlighed gennem deres biler.

Barks var selv glad for biler, og det mærkes tydeligt i detaljerigdommen og overskudet i han gengivelse af byens mangfoldige køretøjer.

Serierne i bogen er inddelt i kapitler, som handler om de forskellige sider af bilismen foruden en fuldstændig gennemgang af bilparken i Andeby. Alle kapitler har fyldige introduktioner forfattet af Anders And-ekspert og bilkender Geir Hasnes.

Indhold

Norsk temablad om bilerne i Andeby
Tysk temabog om bilerne i Andeby

Forsider

Eksterne links