ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Barks Bear Book

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
 
 

Barks Bear Book.jpg

 
Forfattere: Carl Barks m.fl.
Tegner: Carl Barks
Originaludgave: 1943-1947

Danske udgaver:

  • Se de enkelte historier

Engelske udgaver:

33 af Barks' 36 ikke-Disney-tegneserier for Dell Comics, genoptrykt i sort-hvid i ikke særlig god teknisk kvalitet. Historierne er der dog ikke noget i vejen med, mange af dem er på niveau med Barks' bedste andehistorier.

De fleste af historierne har været udgivet på dansk i seriebladet Tom & Jerry og nogle af dem i albumserien Bruno Bjørn og Benny Æsel.

Bortset fra Andy Panda-historien er alle historierne udgivet på norsk og svensk i luksusudgaven Carl Barks Bruno Bjørn og venner / Bruno Björn och vänner sammen med de tre Droopy-historier, som Barks skrev i 1950'erne.

De 26 historier med makkerparret Bruno Bjørn og Benny Æsel er alle udgivet på engelsk i bogen The Carl Barks' Big Book of Barney Bear, der først blev annonceret under titlen Barks' Bear Book. Resten af Barks' ikke-Disney-historier, samt to Bruno Bjørn og Benny Æsel, der var ombrudt i hæfterne, er udgivet i The Unavailable Carl Barks (in color).

Indhold

Barks Bear Book bagside.jpg

Se også

Carl Barks' tegneserier udenfor Disney-universet er beskrevet på ComicWiki i en del artikler.