ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Hukommelse på afveje

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
«       »
« For skole, konge og fædreland Clifton (fransk serie) nr. 11 Røde ører og varmt bly »
« Sir Jason Clifton (2. danske serie) nr. 9 Røde ører og varmt bly »


 

Hukommelse.jpg

Clifton (2. serie) 9
Forfatter: Bob de Groot
Tegner: Bédu
Originaltitel: La mémoire brisée
Originaludgave: 1987

Danske udgaver:

Oversat af Per Vadmand.

Originaludgave m.m.

  • 1986: La mémoire brisée i fransk Tintin nr. N547 - N557, 4. marts - 13. maj
  • 1987: Clifton-album nr. 11

Resumé

Da Clifton ved et uheld kommer til at køre en forbipasserende ned, tager han det på sig at opvarte den uheldige, indtil han er kommet til hægterne igen. Men manden lider af hukommelsestab, og det er sværere end som så at finde ud af, hvem han egentlig er - og det viser sig snart, at han bærer på en uhyggelig hemmelighed.

Trivia

  • Cliftons færdselsuheld sker foran hans lokale dyrehandler, der også optræder i Leoparden er løs. I dette album udviser dyrehandleren stor utilfredshed over, at hans dyr altid fløjter God save the Queen, hver gang Clifton kommer ind i hans butik, men han får dog det sidste grin.
  • Citat (Clifton til dyrehandleren): "Bortset fra dyr og skandaløse regninger har de ikke begreb om ret meget, min herre."
  • Clifton opsøger i dette album Don Spruce inde på MI5, og vi møder her endnu engang programmøren Mathfool, der fik Clifton i fedtefadet i Syv dage til at dø.

Forsider