ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Clifton arkiverne 1

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
Kronologisk rækkefølge Clifton arkiverne 2 »
 

Clifton-arkiverne 1.jpg

Clifton arkiverne 1
Forfattere: Raymond Macherot og Greg
Tegnere: Raymond Macherot og Jo-El Azara
Oversætter: Per Vadmand
Originaludgave: 1959-1969
Format: 152 sider indbundet (?) farver 224 × 292 mm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

Det landlige England, et lille hus og Miss Partridges små, lækre retter: Tidligere oberst i MI5 Harold Wilberforce Cliftons otium er lige til at holde ud ... Men ud over at være en fremragende spion, som resten af verden misunder det perfide Albion, er Clifton også Syngende Hejre, leder af spejdertroppen "Altid Beredt", og klar til at hjælpe sin næste! Også selv om denne næste virkelig er kommet ud, hvor han ikke kan bunde. Men et løfte er et løfte, ikke sandt? I Englands og Spejderbevægelsens navn helmer Clifton aldrig, før han har overbevist banditter af enhver art om, at "forbrydelse betaler sig ikke!" CLIFTON ARKIVERNE er den ultimative og kronologiske udgivelse af serien om Oberst Clifton i flotte hardcover-bøger! Bind 1 indeholder fire historier, bl.a. "DE DJÆVELSKE GNOMER", som aldrig tidligere er bragt i Danmark.

Indhold

Trivia

I Clifton og spionerne stifter vi for første gang bekendtskab med Otto Kartoffeln, en tysk spion som Clifton også fortæller om i albummet For skole, konge og fædreland. I Clifton-arkiverne 1 har han beholdt sit oprindelige, belgiske navn Otto Kartoffeln.

Forsider