ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Operation Rovmord

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Geheim 1948 Seriel rækkefølge
 
 

Franka 24.jpg

Franka 24
Forfatter: Henk Kuijpers
Tegner: Henk Kuijpers
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
Originaltitel: Operatie Roofmoord
Originaludgave: 2019: Uitgeverij Franka

Danske udgaver:

Operation Rovmord er afslutningen på historien, der begyndte med Geheim 1948.

Forlagets beskrivelse

Da den ludfattige Kay Blakovsky to dage efter sin 18-års fødselsdag i 1941 flygter fra en udsigtsløs fremtid i Montana til Californien til Los Angeles til Hollywood og den amerikanske drøm – aner hun ikke, at hun snart vil blive kendt som Nylon Legs.

Hun ved heller ikke, at hun vil forelske sig i general Robert F. Bright II, kendt som The Wall Street General, for hvem penge ikke er noget problem – i hvert fald indtil Anden Verdenskrig slutter. Eller at hun vil blive vidne til landsforræderi og en morderisk forbrydelse, der kommer til at trække blodige spor helt frem til vore dage.

Franka er uforvarende kommet på sporet af den spektakulære sag i en forladt grotte på Gran Canaria, der under krigen fungerede som nazistisk base. Her håber hun at finde svar i to forseglede kuverter, som en vis Kay Blakovsky deponerede i en bankboks i 1948 og 1950.

Men kan hun virkelig opklare "verdens største forbrydelse i 1948" så mange årtier senere? Og hvilke konsekvenser vil det få for hende selv?

Operation Rovmord er fortsættelsen og afslutningen på Franka 23: Geheim 1948.

Forsider

Anmeldelser