ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

På sporet af Den Blå Spurvehøg

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Den Blå Spurvehøg Seriel rækkefølge Chanson d'avril »
 
 

Natacha 23.jpg

Natacha 23
Forfattere: François Walthéry efter Sirius
Tegner: François Walthéry
Oversætter: Per Vadmand
Originaltitel: Sur les traces de l'Épervier Bleu
Originaludgave: 2018: Dupuis

Danske udgaver:

Historien i dette album bygger på sidste halvdel af Sirius' albumhistorie "L'île aux perles" fra serien Den blå Spurvehøg.

Forlagets beskrivelse

Natacha og Walter er fortsat sneet inde i New York i juledagene og bruger tiden på at læse og genopleve dagbøgerne om deres bedsteforældres oplevelser i Sydhavet i 1948.

Rygter om et stort antal særligt eftertragtede østersperler har medført en hæsblæsende jagt mellem på den ene side besætningen på »La Bonita«, den nedrige morder og pirat Blackmoon og hans kumpaner Adolf og Kriss, og på den anden side »Den Blå Spurvehøg«, hvis besætning består af frøken Natacha, hr. Walter, Jane Morrison fra London og den livlige lille pige Chacha, som »tante Nana« og »onkel Walter« egentlig har lovet at bringe til Europa.

Frøken Natacha har sikret sig perlerne, men Blackmoon sætter efter »Den Blå Spurvehøg«  og udtænker en snedig plan om at få sin gamle ven, den ærværdige kineser Lee Kong, til at tage affære, og snart udvikler jagten på perlerne sig for alvor til alles jagt på alle.

Bindet er anden og sidste del af Walthérys stort anlagte, handlings- og stemningsmættede drama af nærmest Howard Hawks'ske dimensioner, oprindelig udtænkt af Walthérys kære, gamle ven, tegneserieskaberen Sirius (1911-1997).

Forsider

Anmeldelser