ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Adgangskort til Helvede

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Rejser på tværs af tiden Seriel rækkefølge Jernbukser og luskebukser »
 
 

Natacha De samlede eventyr 04.jpg

Natacha – De samlede eventyr 4
Forfattere: François Walthéry, Mittéï & Marc Wasterlain
Tegner: François Walthéry, Will & Laudec
Oversættere: Per Vadmand & Carsten Søndergaard
Format: 120 sider (?) farver 218 × 300 mm

Danske udgaver:

Fjerde bind i en kronologisk samleudgave om Natacha efter fransk model. Bogen indeholder første halvdel af fransk bog 4.

Forlagets beskrivelse

Det fjerde samlebind indeholder to af de mest klassiske Natacha-historier:

Uhyret på øen – hvori Natacha og Walter efter en dramatisk nødlanding midt på havet må finde sig i at nøjes med hinandens selskab i månedsvis på en øde ø. Som viser sig ikke at være helt øde alligevel.

Det store væddemål – hvori frøken Natacha og hr. Walter, Natachas bedstemor og Walters bedstefar, i flyvningens barndom kommer på ikke mindre end en jordomflyvning, der bringer dem til blandt andet Grønland ... og så får hr. Walter lejlighed til at hilse på sit store idol Louis Armstrong i New Orleans!

Ud over selve tegneserierne indeholder hvert samlebind omfattende ekstramateriale med mange overraskende oplysninger om Natacha og Walthéry og et enestående indblik i skabelsesprocessen for den epokegørende tegneserie samt en lang række hidtil ukendte tegninger og sjældne fotografier. Læs blandt andet:

- Er det François Walthérys læremester Peyos skyld, at han altid afleverer sine tegninger for sent (hvis han altså gør det)?
- Har Natacha og Walter et intimt forhold til hinanden?
- Masser af fotografier af og anekdoter om Walthérys tegneserievenner som Franquin, Will, Lambil, Tillieux, Cauvin, Peyo osv.
- Raoul Cauvins festlige tegneseriestriber om, hvordan det er at arbejde som forfatter for Walthéry
- Er Walter i virkeligheden Walthéry (og omvendt?)

Indhold

Foruden artikler indeholder bogen historierne:

Forsider

Bagsider

Anmeldelser