ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Fortidens øjne

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Atol 66 Seriel rækkefølge Den Blå Spurvehøg »
 
 

Natacha 21.jpg

Natacha 21
Forfattere: Thierry Martens & Mythic
Tegner: François Walthéry
Oversætter: Per Vadmand
Originaltitel: Le regard du passé
Originaludgave: 2010: Marsu Productions

Danske udgaver:

Forlagets resumé

På grund af tekniske problemer med kaptajn Turbos fly må Natacha og Walter tilbringe seks dage i Kairo. Natacha benytter lejligheden til at forsøge at løse et mysterium om sin bedstemors forsvundne dagbog. Bedstemoderen blev for flere årtier siden fundet flakkende om i ørkenen, fuldstændig blottet for erindring om hvad der var overgået hende.

Walter er gnaven og groggy over den stegende hede, og det hjælper kun en smule, at de viser sig at dele hotel med deres gamle venner professor Karel og hans assistent Justin. Da Natacha i hemmelighed skal mødes med en gammel egypter, bliver Walter endnu mere betænkelig ved det hele, og ikke helt med urette. For i ørkenen findes ikke blot gamle venner, men også gamle fjender. Og en arkæologisk sensation!

Selv om det ikke er pænt at spørge om en dames alder, kan det røbes, at Natacha har haft 40-års jubilæum. Walthéry fejrede jubilæet ved i dette album helt alene at føre penslen fra første til sidste streg – på baggrund af et manuskript af to af hans gamle medsammensvorne sværvægtere, Mythic og Thierry Martens. Historien trækker tråde til andre prominente serieskabere som Maurice Tillieux og Edgar P. Jacobs samt til flere tidligere Natacha-historier og fremstår som et nøglealbum i hele serien på linje med titler som Den 13. apostel.

Forsider

Anmeldelser