ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Jernbukser og luskebukser

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Adgangskort til Helvede Seriel rækkefølge Natacha – De samlede eventyr 6 »
 
 

Natacha De samlede eventyr 05.jpg

Natacha – De samlede eventyr 5
Forfattere: François Walthéry, Mittéï, Marc Wasterlain & Raoul Cauvin
Tegnere: François Walthéry
Oversættere: Per Vadmand og Carsten Søndergaard
Format: 120 sider (?) farver 218 × 300 mm

Danske udgaver:

Femte bind i en kronologisk samleudgave om Natacha efter fransk model. Bogen indeholder sidste halvdel af fransk bog 4 samt noget dansk ekstramateriale.

Forlagets beskrivelse

Dette femte bind indeholder to af de mest klassiske Natacha-historier:

Den blinde passager: Frøken Natacha og hr. Walter, Natachas bedstemor og Walters bedstefar, i flyvningens barndom fortsætter deres jordomflyvning, men pludselig er de ikke alene! Kan de mon nå tilbage til Bruxelles inden for tidsfristen, så hr. Walter kan vinde sit væddemål?

Himlens nomader: Et usædvanligt rejseselskab sætter både Natachas, Walters og kaptajn Turbos nerver på højkant – men det er ingenting i forhold til det, der venter dem, da de bliver kidnappet af en afsat diktator, som forelsker sig hovedkulds i Natacha og vil have hende til at klæde om utallige gange. Ekstramateriale om Natacha og Walthéry i Danmark

I det femte samlebind får du også spændende ekstramateriale om Natacha og Walthéry i Danmark – med danske hyldesttegninger:

Denne gang har det rigt illustrerede ekstramateriale fokus på Danmark. Hvornår og hvordan kom Natacha til Danmark, og kunne hun i virkelighedens verden faktisk være landet i Kastrup Lufthavn i levende live? Er det virkelig rigtigt, at Walthéry har optrådt som musiker i et boyband i København?

Du kan også læse, hvad Tjalfe og Røskva fra Valhalla mener om Natacha – og se de forunderlige hyldesttegninger til Walthéry og Natacha af de danske tegneserieskabere Peter Madsen, Svend Høgh, Johan Nørgaard Pedersen, Thierry Capezzone, Lars Horneman og Thomas Nøhr.

Indhold

Redaktionelle tekster (omskrevet og oversat af Carsten Søndergaard)

  • Geografi og garderober
  • Hellere flashback end rejser i tiden
  • Natacha i front
  • Natacha i Danmark
  • Walthéry i Danmark

Historier

Forsider

Bagsider

Anmeldelser