ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Ringo 1. del

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Rodric Seriel rækkefølge Ringo 2. del »
 
 

Vance samlet 03.jpg

Vance samlet 3
Forfattere: Forskellige
Tegner: William Vance
Oversætter: Brian Reinicke Pedersen
Originaltitel: Tout Vance 8 - Ringo T1
Originaludgave: 2004: Le Lombard

Danske bogudgaver:

Forlagets beskrivelse

Vi møder Ringo i 1867, da han rider ind i en lille flække på prærien. Han har som sin opgave at eskortere en ladning guld med en Wells & Fargo diligence til Santa Fe. Sammen med en deling kavalerister begiver de sig afsted over prærien, men både apache-indianere og skurke ligger i baghold.

Dette album er en sand fornøjelse for enhver, der elsker de klassiske westernhistorier, hvor banditter jagtes, indianere ligger på lur, og man nærmest kan mærke den barske natur gennem siderne. Albummet rummer de to historier “Guld til Santa Fe” og “Blodige spor” samt ekstramateriale.

I serien, under overskriften “Vance samlet”, udgives de serier og historier som den eminente tegner, William Vance, har skabt. Nogle af historierne har før kun kunnet læses som episoder i Fart og Tempo-hæfter fra 1960’erne og 70’erne eller som enkelte album. Her samles historierne om “Ringo” nu endelig, så de kan læses komplet ligesom Vances mange andre serier.

Indhold

Forsider