ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

The Huntress

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
The Huntress
Denne udgivelse mangler et billede. Du kan hjælpe ComicWiki ved at tilføje et.
Virkeligt navn:

Helena Rosa Bertinelli / Hellena Janice Bertinelli

Tilknytning:

Birds of Prey

Evner:

Ingen overnaturlige evner, men trænet som snigmorder.

Udgivelse
Udgiver:

DC ComicsHelena Bertinelli er den tredje inkarnation af heltinden med navnet The Huntress. I golden age perioden optrådte en superskurk ved navn The Huntress med det virkelige navn Paula Brooks.

Mere kendt er Silver Age-udgaven Helena Wayne, som er datter af Catwoman og Bruce Wayne fra Jord-2. Denne udgave af The Huntress forsvandt i forbindelse med Crisis on infinite earths, hvor DC afskaffede sine alternative verdener.

Grundet figurens popularitet besluttede DC efterfølgende at lave en ny version. Den nye Huntress er datter af en fremtrædende mafiachef og oplever som helt ung at hele hendes familie bliver myrdet af rivaliserende mafia-medlemmer. Dette får hende til at søge hævn og bekæmpe mafiaen. Denne historie fortælles blandt andet i "Huntress Year One".

The Huntress har også kortvarigt optrådt som Batgirl i forbindelse med historien No mans land. Selv om Huntress arbejder sammen med gruppen af helte omkring Batman er hendes forhold til Batman præget af en del friktion på grund af deres forskellige holdninger til hvordan forbryderne skal bekæmpes.