ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Asterix i støvlelandet

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Cæsars papyrus Seriel rækkefølge Vercingetorix' datter »
 
 

Asterix 37.jpg

Asterix 37
Forfatter: Jean-Yves Ferri
Tegner: Didier Conrad
Oversætter: François-Eric Grodin
Originaltitel: Astérix et la Transitalique
Originaludgave: 2017: Les Editions Albert René

Danske udgaver:

Asterix 37 pre.jpgAsterix i Italien.jpg

Forlagets beskrivelse

Et kapløb ned igennem støvlelandet... Alle veje fører til Rom, men er det nu også rigtigt?

Albummet rummer en byge af øretæver og brækkede tænder, som vil begejstre fans af røverhistorier, uforlignelige ordspil og verdenshistorie set med nye briller. Tilblivelsen af albummet har været overvåget af Albert Uderzo, som sammen med René Goscinny skabte verdens største tegneseriesucces i 1959.

Uderzo gik på pension i 2011 og overlod dengang serien til Ferri og Conrad.

Obelix har fået en central rolle
Noget af det, der gør Asterix i støvlelandet til noget helt særligt, er, at Obelix har fået en mere central rolle i historien. Didier Conrad forklarer:

"Obelix er ikke så enfoldig, som han virker. Han er seriens mest barnlige figur og dermed også den, som bedst kan tænke sig at udvikle sig. Anatomisk set er han den mest lunefulde. I løbet af de forskellige album har hans proportioner ændret sig meget. Det virkede naturligt for Jean-Yves og mig at give ham en større rolle end sædvanligt. Denne gang er det virkelig Obelix, som styrer løbet og historien."

Forsider

Forsiden måtte først frigives ca. en uge før udgivelsesdagen, så der fandtes mange foreløbige forsider i reklamer og lignende.

Anmeldelser