ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Vercingetorix' datter

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Asterix i støvlelandet Seriel rækkefølge Asterix og griffen »
 
 

Asterix 38.jpg

Asterix 38
Forfatter: Jean-Yves Ferri
Tegner: Didier Conrad
Oversætter: François-Eric Grodin
Originaltitel: La fille de Vercingétorix
Originaludgave: 2019: Les Editions Albert René

Danske albumudgaver:

Forlagets resumé

Eskorteret af to arvernerhøvdinge søger en mystisk teenagepige tilflugt i den ukuelige gallerlandsby højt mod nord. Som bekendt er byen ikke som nogen andre galliske byer … men noget lignende kan man sige om Adrenaline: Hun er ikke som nogen som helst andre unge galliske piger!

Romerske legionærer er lige i hælene på hende, for Cæsar har besluttet, at hun skal omskoles til romersk livsstil med henblik på at påvirke andre galliske unge til at gøre det samme. Hun er nemlig datter af ingen ringere end selveste den store gallerhøvding Vercingetorix, som romerne ganske vist har besejret i slaget om Alésia, hvis voldgrave i den anledning blev fyldt med galliske lig. Men hvad kan ungmøen dog ikke finde på med sådan et fædrene ophav, hvis ikke hun bliver afrettet eftertrykkeligt?

Ganske meget, viser det sig! Ikke blot sætter hun byen på den anden ende, efter at Majestix beder Asterix og Obelix om at holde et voksent øje med den rebelske og viltre tøs, for hun vil nemlig meget hellere bare have det sjovt sammen med landsbyens andre unge, der snart hjælper hende med at snige sig ud af byen – hvorefter hun tager kommandoen over piraten Rødskægs skib.

Nu har Adrenaline ikke blot romerne i hælene, men også Asterix og Obelix.

Forsider m.m.