ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Bruger:Jac11

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning

hej jeg er en 12 årig dreng der nu har fået en bruger på comiwiki 11/11 09 jeg søger venner jeg interesser mig for store tegnere som Carl Barks, Don Rosa. == M.M ==e en bruger der og kan ikke finde ud af det da jeg også er psykisk handicappet så hvem der end læser det vil jeg blive meget glad hvis i sletter min bruger og dens artikler --jack 19. nov 2009, 20:24 (CET) har indset at jeg ikke ar ansvarsfuld nok til at hav håber at jeg kna få noget godt information i det gamle tegneserier og få hjulpet med informationer her på comiwiki ses måske på et tidspunkt (: min mor døde idag klokken 10:00 hvil i fred med dig mor ): mine yndlingstegneserier

  • basserne
  • anders and
  • nemi

og mange flere mens mine yndlings tegner og forfatter omfatter bl.a torben osted carl barks don rosa.--jack 27. nov 2009, 21:42 (CET) idag har jeg lært at bruge person-infoboksen har brugt den i artiklen om Al Capone overvejer at indsætte flere af den slags --jack 8. dec 2009, 20:59 (CET)

Velkommen, Jac11. Og tak for de informationer, som du har lagt på ComicWiki. Jeg fjernede dog adresse og tlf.nr. hos Rasmus Julius, fordi vi lægger ikke så private informationer på ComicWiki. Mvh. Benadikt 11. nov 2009, 21:19 (CET)

15/11 jeg har skrevet om næsten alle basse figuerne og tilføjet det 4 der var fra jens tid på kollegiet.

Hej igen. Næsten alle oplysningerne om Bassefigurerne, som du kommer med, ligger allerede på http://www.basserne.kolner.dk/galleri.htm , næsten alle oplysningerne om stribeserierne ligger på http://www.pib.dk/dk_seriern.html , og oplysningerne om Disney-figurerne er ordret fra http://www.andeby.dk/Andeby/Hus/Indlag.aspx?entryid=7812

Der er stor chance for at det kan give os problemer at kopiere fra andre internetsteder uden tilladelse. Især sætningen på andeby.dk: "Al kopiering er forbudt uden forudgående aftale" gør, at jeg er lidt bekymret om materialet. HAR DU OPRINDELIG SKREVET MATERIALET SOM LIGGER PÅ ANDEBY.DK og BASSERNE.KOLNER? Med venlig hilsen Benadikt 17. nov 2009, 01:34 (CET)

scar fra jac11: både ja og nej jeg kunne ikke kontakte ejeren af basserne.kolner pga. hans email men har ikke kopiert fra andeby.dk

Opsætning

Hej igen Jac11. Det er fint at du kommer med en del oplysninger. Men du bliver nødt til at skrive det så det kan læses. Det vil sige at du bør se efter, hvilke koder vi bruger, f.eks. til at få ny linje, lave eksterne henvisninger og så videre. OG PLACER TEKSTEN PÅ ET PASSENDE STED i artiklen, ikke helt tilfældigt. Når du har lært dig det, kan du blive en god "medarbejder" på comicwiki. Mvh. Benadikt 13. nov 2009, 21:00 (CET) havd betyder eksterne henvisninger?

Nu borde väl diskussionen snarare tas på diskussionssidan än på brugersidan, men håller "i princip" med, även om jag inte vill klaga på det jobbet Jac11 ändå har lagt ned. Ett alternativ är annars att ha en wikify- eller format-skabelon och kategori, så att man lättare kan se sidor som behöver korrigeras i format och encyklopediskt skrivsätt etc. istället för att bara lämna dem svävande. Det finns flera användare, framförallt nybörjare, som loggar in och skriver utan att känna till alla taggar, hur man borde skriva etc. Wakuran 15. nov 2009, 01:23 (CET)
Och, för all del, vi kan även ha en "sprog"-skabelon/kategori för artiklar med sämre eller icke-danskt språk, som t.ex. mina, när man ändå diskuterar skabeloner. Wakuran 15. nov 2009, 01:25 (CET)
Jac11, om du tycker det är svårt att lära dig formatet för ComicWiki, är det bra om du iallafall lägger till texten

{{Kategorisering}}

ovanför artikeln, i de artiklar du skapar, så blir det lättare för oss att hitta artiklarna senare och redigera dem. Wakuran 26. nov 2009, 15:10 (CET)

Eksterne links

De oversættelser, som du henviser til, kan alle selv finde. De er desuden af en så lav kvalitet, at jeg har valgt at fjerne dem igen.

Jeg vil desuden endnu engang huske dig på at følge dansk retskrivning og skrive sætningerne ordentligt. F.eks. skal alle personnavne være med stort, og man skriver mellemrum og med stort efter punktum. Benadikt 8. dec 2009, 17:38 (CET) undskyld at jeg skrev spøgsmålet 2 gange så ikke at du skrev det her før

Stavsætning

Hej Jack. Ikke én eneste af nedenstående figurer, som du har tilføjet til Anders Ands univers, er stavet ordentligt med store begyndelsesbogstaver. Kan du få dem rettet? Mvh Benadikt 8. dec 2009, 20:31 (CET)

så er det rettet (: --jack 8. dec 2009, 20:41 (CET)

Sådan cirka halvdelen er rettet, hvad med resten? Og infoboksen om Al Capone!