ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Manga Metamorfose

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Manga Messias Seriel rækkefølge Manga Mosebøger »
 
 

Manga Metamorfose.jpg

 
Forfatter: Kozumi Shinozawa
Tegner: Kozumi Shinozawa
Oversætter: Mette Holm

Danske udgaver:

I en genfortælling af Apostlenes gerninger fra Det Nye Testamente beskrives tiden i den antikke verden efter Jesu korsfæstelse. Vi følger nogle af disciplene på deres rejser rundt til landene omkring Middelhavet for at udbrede Jesu budskab og grundlægge nye menigheder.

Forlagets beskrivelse

I Manga Metamorfose er Apostlenes Gerninger genfortalt i mangaens hurtige og dramatiske fortælle- og tegnestil. Manga Metamorfose fortæller således den tidlige kristendoms historie fra tiden lige før Jesus' opstandelse over pinsen til disciplenes arbejde med at grundlægge kristne menigheder i Middelhavsområdet - fra Jerusalem i øst til Rom i vest.

Hovedpersonen er Paulus, der går fra at være en af de kristnes værste modstandere til at blive en af kristendommens mest betydningsfulde repræsentanter. Vi følger ham på rejserne, hvor han sammen med disciplene og under dramatiske politiske og vejrmæssige forhold rejser rundt og grundlægger menigheder i Middelhavsområdet. Historien slutter, da Paulus ankommer til Rom.

Som Mange Messias kan også Manga Metamorfose læses fra 9 år og opefter. Og den vil både kunne læses som lystlæsning og være velegnet til undervisning i folkeskolen. Bogens tekst understøttes meget pædagogisk af de mange kort, så man kan følge Paulus' rejseaktivitet.