ComicWiki bruger en cookie til at huske log-in. Ved at besøge denne hjemmeside giver du samtykke til brug af cookies. Læs mere

Manga Profeter

Fra ComicWiki - Den danske tegneserie wiki
Skift til:navigering, søgning
« Manga Monarker Seriel rækkefølge
 
 

Manga profeter.jpg

 
Forfattere: ? efter Bibelens forfattere
Tegner: ?
Oversætter: Mette Holm

Danske udgaver:

Forlagets beskrivelse

NU kan du læse hele Bibelen som manga! Manga-serien er fuldendt. Det nyeste skud på stammen, Manga Profeter, tager læseren med tilbage til Israel i en tid med krige og undergang. En tid hvor folket bliver taget til fange, og hvor profeterne igen og igen råber: »Vend om, vend om fra jeres onde veje - så skal I leve! Messias vil komme!« Men de bliver afvist og slået ihjel.

Krige lægger lande øde. Konger handler ondt. Jerusalems tempel ligger i ruiner og folket bliver taget til fange.  »Vend om, vend om fra jeres onde veje - så skal I leve. Hvorfor vil I dø?« spørger profeterne. Men skønt de fortæller om Messias, bliver profeterne afvist og slået ihjel! Vil Messias nogensinde komme?

Tegneserierne giver historierne den saft og kraft, drama og intensitet, de fortjener. Samtidig ligger de tæt op ad originalteksten og er en let tilgængelig måde at læse de gamle tekster på - både for børn og unge og for voksne!